Позвънете: +359 (0) 884 605504

Стоматологично студио д-р Георги Микински“ е модерен дентален център, разположена в район, в близост до центъра на гр.Варна, с възможност за безпроблемно паркиране. В комфортна обстановка и с високотехнологично оборудване, екипът на д-р Микински ще се погрижи за Вашата прелестна усмивка.
При нас ще намерите съвет и помощ във всички области на денталната медицина, профилактика и грижа за оралното здраве. За нас най-важно е да съчетаваме високия професионализъм с внимание и грижа за всеки пациент в една комфортна и релаксираща среда. Без болка, без стрес!

Д-р Георги Микински и екипът му работят с висококачествени материали на водещи световни производители и прилагат индивидуален подход и съвременни методи на лечение.
В „Стоматологично студио д-р Георги Микински” сами ще се уверите, че диагностичните и лечебни процедури са изключително безболезнени. Дискретността и професионализмът на целия екип са абсолютно гарантирани. С ежедневното съдействие на екип от опитни и квалифицирани зъботехници се постигат резултати, които могат да покрият всички Ваши естетични изисквания.

ЕКИП

Георги Микински
Стоматолог
Дентален лекар, с множество посетени сертифицирани курсове, форуми и лекции. Специализира в областта на естетичната дентална медицина, с изключително богат опит и сериозни постижения във функционалното и анатомично възстановяване на зъбите. Завършва Факултета по дентална медицина на МУ гр.Варна с квалификационна степен "Магистър по дентална медицина" през 2012 г.  Професионалният му опит и високият стандарт на качество се открояват при работа с техниката Бондинг.
Невена Иванова
Дентален асистент
Дентален асистент в Стоматологично студио д-р Георги Микински. Невена е с дългогодишен опит в сферата. Винаги с усмивка се грижи за комфорта на пациента по време на процедури, асистира на доктора при извършване на манипулациите, дезинфекцира и стерилизира инструментите и оборудването.
 Изключително мила и всеотдайна.