Позвънете: +359 (0) 884 605504

Стоматологично студио д-р Георги Микински“ е модерен дентален център, разположена в район, в близост до центъра на гр.Варна, с възможност за безпроблемно паркиране. В комфортна обстановка и с високотехнологично оборудване, екипът на д-р Микински ще се погрижи за Вашата прелестна усмивка.
При нас ще намерите съвет и помощ във всички области на денталната медицина, профилактика и грижа за оралното здраве. За нас най-важно е да съчетаваме високия професионализъм с внимание и грижа за всеки пациент в една комфортна и релаксираща среда. Без болка, без стрес!

Д-р Георги Микински и екипът му работят с висококачествени материали на водещи световни производители и прилагат индивидуален подход и съвременни методи на лечение.
В „Стоматологично студио д-р Георги Микински” сами ще се уверите, че диагностичните и лечебни процедури са изключително безболезнени. Дискретността и професионализмът на целия екип са абсолютно гарантирани. С ежедневното съдействие на екип от опитни и квалифицирани зъботехници се постигат резултати, които могат да покрият всички Ваши естетични изисквания.

ЕКИП

Управител на студиото е д-р Георги Микински, общопрактикуващ дентален лекар, с множество посетени сертифицирани курсове, форуми и лекции. Завършва Факултета по дентална медицина на МУ гр.Варна с квалификационна степен "Магистър по дентална медицина" през 2012 г. Специализира в областта на естетичната дентална медицина, с изключително богат опит и сериозни постижения във функционалното и анатомично възстановяване на зъбите. Професионалният му опит и високият стандарт на качество се открояват при изработка на художествени реставрации, бондинг и безметални композитни мостове.
Дентален асистент в Стоматологично студио д-р Георги Микински. Тя се грижи за организацията на графика, посреща и настанява пациентите. Асистира при извършване на манипулациите, дезинфекцира и стерилизира инструментите и оборудването.
Подготвя кабинета за манипулация и работи в тясно сътрудничество, успоредно със стоматолога.